050 - 8504499 info@compuservice4you.nl

Advies

Advies

Posted By Compuservice 4 you

Deskundig en eerlijk computeradvies

Wij van Compuservice 4 You vinden het belangrijk om u eerlijk advies te geven over uw opties bij de aanschaf van een computer of laptop. Zo kunt u er gerust op zijn dat u uw geld goed besteedt. Zowel particulieren als bedrijven voorzien wij van gedegen, professioneel computeradvies in Roden en van uitgebreide service.

Eerlijk over uw aankoop

U wilt een nieuwe computer of laptop kopen, maar waar moet u exact op letten? Wij kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet waar u allemaal rekening mee moet (of kunt) houden. Wij begeleiden u daarom graag bij het gehele keuzeproces. Hierin denken wij altijd met u mee. Wij geloven namelijk in het belang van betrouwbaarheid, ook als dit betekent dat wij u een onderdeel minder kunnen verkopen. Bij het uitvoeren van onderhoud of een reparatie zijn wij evengoed transparant over de mogelijkheden en – zodoende – over uw opties. Is een reparatie niet haalbaar of zinvol, of juist wel? Wat de uitkomst ook is, u kunt er op rekenen dat wij u zullen adviseren over wat het beste is voor u, en niet voor ons.

Ons computeradvies gaat altijd op maat. Zowel u als wij hebben immers belang bij een zinvolle aankoop. Dat betekent ook dat wij eerst bekijken of aankoop wel de beste optie is. Misschien kan uw huidige computer of laptop nog gerepareerd of geüpgraded worden, op voorwaarde dat dit voordeliger is dan nieuwkoop op de korte en lange termijn.

Computers voor intensief gebruik

Intensieve gebruikers (denk hierbij aan DTP’ers die Photoshop gebruiken, editors die stoeien met Premiere Pro of de hardcore gamers) hebben belang bij een computer die flink wat rekenwerk kan verzetten. Ook deze groep kunnen wij uitgebreid adviseren. Zo raden wij standaard aan om, zo mogelijk, bij de aanschaf van een gaming-PC enigszins boven de gewenste specificaties van de laatste games te gaan zitten. Voor u het weet is de PC namelijk niet meer compatible, en dat zou zonde zijn!

Advies voor bedrijven

Ook voor midden- en klein bedrijven, denk aan een boekhandel, een makelaarskantoor of kledingzaak, kunnen wij een passende oplossing bieden als het gaat om de aanschaf van computers en randapparatuur. Deze passen wij aan op de wensen van het bedrijf en de manier waarop het gebruikt gaat worden. Zo hebt u apparatuur die precies aansluit op de beoogde functies en werkzaamheden.

Gratis en vrijblijvend

Voor het verkrijgen van computer- of laptopadvies hoeft u geen afspraak te maken. U kunt gewoon bij ons binnenlopen en ons uw vragen stellen. Mocht het onverhoopt druk zijn, dan maken wij een afspraak voor een rustiger moment zodat wij echt de tijd voor u kunnen nemen. Gratis advies en service staan bij ons hoog in het vaandel, zodat wij hier graag de tijd voor nemen.

Reparatie & Onderhoud

Klik hier