050 - 8504499 info@compuservice4you.nl

Reparatie

Reparatie

Posted By Compuservice 4 you

Wij verhelpen uw computerstoring

Vertoont uw PC kuren? Geeft uw printer een foutmelding? Kunt u geen mail meer ontvangen of verzenden? Ligt uw hele netwerk plat? Voor elk soort probleem: computerstoring, printerstoring, netwerkstoring, etc. kunt u terecht bij Compuservice 4 You. Hierbij kan een goede dienstverlening niet ontbreken: : kunt u om welke reden dan ook zelf niet langs komen in onze computerwinkel? Wij komen graag bij u langs voor het verhelpen van uw computerstoring in Roden en omstreken. Internet- of netwerkproblemen? De diagnose kan vaak al via de telefoon worden gedaan – scheelt u weer tijd!

Een snelle oplossing

Elke computerstoring, bijvoorbeeld een storing in de verbinding met uw printer of andere hardware, is erg hinderlijk. Het is voor u vaak ondoenlijk om te achterhalen hoe het probleem is ontstaan en veelal onmogelijk om het zelf te verhelpen. En wanneer de storing plaatsvindt op een zakelijke computer of een kantoornetwerk, moet het werk noodgedwongen worden stilgelegd. Funest voor de bedrijfsvoering.

Compuservice 4 You is uw aangewezen partner om te achterhalen waar de storing vandaan komt en hoe deze zo snel en efficiënt mogelijk verholpen kan worden. Wij zijn snel ter plekke en streven ernaar de storing op locatie te verhelpen. Indien dit niet lukt of onmogelijk blijkt, zorgen we voor een tijdelijke noodoplossing en maken wij een vervolgafspraak om later alsnog de storing te verhelpen. Indien nodig betrekken wij een derde bij het proces. U mag hierbij altijd  rekenen op gedegen en helder advies. Zo kunt u snel weer aan de slag.

Eerlijk en realistisch

Wij voorzien u altijd van uitgebreid advies voordat wij aan de slag gaan of een onderdeel vervangen. Hierbij zijn wij eerlijk en transparant over de mogelijkheden. U wilt immers weten waar u aan toe bent en geen onnodige kosten maken. Alléén met uw toestemming gaan wij over tot een eventuele reparatie. Wel zo prettig.

Grondige en professionele computerreparatie

Compuservice 4 You is uw partij voor deskundige laptopreparatie, PC-reparatie en algemeen computeronderhoud. Wij ontfermen ons over hardware en software en verhelpen alles van storingen tot kapotte onderdelen. Kortom: voor professioneel onderhoud en computerreparatie in Roden bent u bij Compuservice 4 You aan het juiste adres.

Van alle markten thuis

U kunt door Compuservice 4 You uw computer of laptop laten repareren. Reparatie is in de regel een goedkopere oplossing dan een volledig nieuwe computer kopen. Wij stellen eerst een diagnose en maken een inschatting van de duur en de kosten van de reparatie. Pas nadat wij uw akkoord hebben ontvangen gaan wij aan de slag en wij bellen u eerst voordat wij op kostbare reparaties over moeten gaan. Achteraf testen wij alles uitvoerig, zodat u zonder twijfel weer een perfect werkende computer heeft.

Naast uw laptop of computer laten repareren, kunt u bij ons terecht voor periodiek computeronderhoud. Het is belangrijk om uw computer regelmatig te onderhouden, om te voorkomen dat u data kwijtraakt (bijvoorbeeld door een defecte harde schijf) of dat uw systeem kwetsbaar wordt voor virussen, spyware of malware (is niet alleen een potentieel gevaar voor uw online veiligheid, maar kan daarnaast schadelijk zijn voor uw hardware), of om uw computer juist weer optimaal te laten draaien. Wij voeren o.a. de nodige updates uit, schonen de webbrowsers op en blazen de computer of laptop letterlijk door zodat deze weer helemaal stofvrij is. Hierbij werken we volgens een eigen ontwikkeld protocol waarbij we zeer grondig te werk gaan. Zo gaat de computer langer mee en voorkomt u op lange termijn dure reparaties.

 

Reparatie & Onderhoud

Klik hier