050 - 8504499 info@compuservice4you.nl

Vertrouwlijkheidsverklaring

CompuService 4 You Vertrouwlijkheidsverklaring

Vertrouwlijkheidsverklaring

Posted By CompuService 4 you

Vertrouwelijkheidsverklaring

CompuService 4 you verzameld gegevens over u om u van dienst te kunnen zijn. Ons bedrijf erkent en respecteert de vertrouwelijkheid van de gegevens die u aan ons doorgeeft. De onderstaande vertrouwelijkheidsverklaring bepaalt hoe wij de (persoons)gegevens van onze klanten, zoals naam, postadres, telefoonnummer en e-mailadres gebruiken. Deze verklaring betreft de gegevens die wij verzamelen via de online-aanvraagformulieren of de door ons ingevulde opdrachtenformulier. Door onze website of winkel te bezoeken en deze formulieren in te vullen, aanvaardt u dat wij deze gegevens verzamelen en gebruiken zoals hieronder beschreven.

 

Welke klantgegevens verzamelen wij

Wij verzamelen de algemene gegevens van onze klanten, zoals naam, eventueel bedrijfsnaam, volledig adres, telefoon, e-mailadres evenals de gegevens die nodig zijn voor de door u (aan)gevraagde diensten. CompuService 4 you beloofd om zorgvuldig en vertrouwelijk met de verstrekte gegevens om te gaan. Uw gegevens worden door ons in een gesloten systeem bewaard, beveiligd met wachtwoorden die alleen bekend zijn bij de eigenaren van CompuService 4 you.

 

Hoe gebruiken wij uw gegevens

De belangrijkste reden waarom wij uw gegevens verzamelen is om uw vragen over onze producten en diensten zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden (aanvragen van een prijsopgave, offerteaanvragen, vragen naar algemene informatie). In een aantal gevallen hebben wij uw gegevens nodig om de door u gewenste producten te kunnen leveren. In deze gevallen vragen we u expliciet toestemming te geven om de gevraagde gegevens te mogen gebruiken.

 

Klantcommunicatie

Wij kunnen uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen en beschouwen deze communicatie als een onderdeel van onze dienstverlening.

 

Met wie delen wij uw gegevens

De door ons verzamelde gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Wanneer het doorgeven van uw gegevens noodzakelijk is voor het inkopen van een door u gevraagd product of dienst dan zullen we dit alleen doen met uw uitdrukkelijke toestemming.

 

Verwijderen van uw persoonsgegevens

Wanneer u uw gegevens wilt laten verwijderen uit ons systeem dan zullen we dat na een verificatie voor u uitvoeren.

 

Aldus opgesteld en gepubliceerd per 03-05-2018

 

CompuService 4 you

Julianaplein 12

9312 LA Roden

Reparatie & Onderhoud

Klik hier

Compuservice4you Roden