050 - 8504499 info@compuservice4you.nl

Werkwijze

Werkwijze

Posted By CompuService 4 you

Ondanks de hoge kwaliteit van de huidige computers en laptops kunnen er kleine ergernissen en problemen ontstaan: traag met opstarten, inladen van programma’s duurt heel lang, bureaublad pictogrammen worden niet meer getoond . . .

U kunt bij ons uw computer of laptop laten nakijken om vast te stellen wat het onderliggende probleem is. Vaak is goed opschonen de oplossing maar soms is herstellen, beter beveiligen, of een compleet nieuwe installatie de oplossing voor ontstane problemen.

Voor we aan het werk gaan met uw spullen checken we eerst een aantal zaken en zullen u een prijsindicatie geven. Pas als u akkoord gaat met ons voorstel, gaan we aan de slag. Komen we al doende vreemde/onverwachte zaken tegen dan stoppen we onze acties en zullen eerst met u overleggen wat te doen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje: een scharnier van een laptop kan afbreken, een beeldscherm kan een barst vertonen of de DC-Jack van de laptop is kapot (de accu wordt dan niet meer opgeladen). Ook voor al deze reparaties kunt u bij ons terecht. In bijna alle gevallen kunnen wij de reparatie uitvoeren.

Internet, we kunnen er niet meer zonder. Maar internet geeft ook vaak problemen of verstoringen. Soms is het erg traag, soms valt het WiFi signaal spontaan weg of is het bereik erg beperkt op sommige plaatsen in of rond uw woning. In die gevallen maken we een afspraak om bij u thuis te komen en te inventariseren wat het exacte probleem is. Pas daarna kunnen we een passende en blijvende oplossing bieden.

Reparatie & Onderhoud

Klik hier

Compuservice4you Roden